Cloudserver
Wilt u altijd een supersnel netwerk in een beveiligde omgeving? Stap dan over naar de cloud. Een cloudserver is een bedrijfsserver maar dan online, geplaatst in een datacenter. U hoeft niet meer te investeren in een server op kantoor en risico’s op diefstal, een stroomstoring, brand of wateroverlast zijn vrijwel uitgesloten. Bovendien beschikt u altijd en overal over uw applicaties, heeft u een flexibele opslag en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Veilig, zonder gedoe en een continue support. Steentjes ICT verzorgt ook het beheer en onderhoud van uw cloudserver.

Meer weten?
Wilt u ook profiteren van de voordelen van een cloudserver? Steentjes ICT adviseert u graag over een complete ICT-oplossing op maat.ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.