Staat de back-up van uw bedrijfsgegevens op een veilige locatie? Met cloud back-up heeft u continuïteit bij calamiteiten als brand en diefstal of een ander probleem waardoor u essentiële gegevens kunt kwijtraken. Een betrouwbare online back-up naar een beveiligde externe locatie buiten uw kantoor. Steentjes ICT biedt u de garantie dat uw digitale gegevens en documenten automatisch, veilig en dagelijks worden opgeslagen.

Voordelen cloud back-up
Steentjes ICT zorgt voor de volledige installatie en het beheer van uw online back-up. Zo kunt u zich volledig focussen op uw werk. Door proactief beheer is de kans op calamiteiten bovendien zeer klein. Is er onverwacht toch een probleem of vraag? Steentjes ICT helpt u op afstand snel verder. Meer weten? We gaan graag met u in gesprek.

 ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.