Altijd up-to-date en zorgeloos werken. Als ondernemer wilt u een optimaal netwerk. U wilt niet voor verrassingen komen te staan zoals uitval of storingen van uw systemen. Om dit te voorkomen, is het van belang dat uw ICT-omgeving permanent wordt bewaakt. Steentjes ICT kan het beheer en onderhoud van het netwerk, de servers en werkplekken op afstand voor u uitvoeren. We bewaken niet alleen uw apparatuur, maar voorzien deze ook van alle noodzakelijke (beveiligings-)updates. Met Steentjes ICT heeft u rust in uw organisatie.

Meer weten over de beheersdiensten van Steentjes ICT? Maak dan een afspraak. We komen graag bij u langs.ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.