Ga voor veiligheid
Als ondernemer wilt u niet dat uw data en die van uw klanten op straat komen te liggen. Bent u op de hoogte van uw bedrijfsrisico’s? Weet u hoe veilig uw netwerk is? Heeft u de juiste tools zo effectief mogelijk ingezet? Neem geen onnodige risico’s en laat Steentjes ICT uw netwerken, data en systemen optimaal beveiligen. Als ICT-bedrijf hebben we veel kennis in huis op het gebied van beveiliging. We beschermen uw data en infrastructuur tegen ongewenste toegang met specialistische producten en technieken. Door gebruik te maken van ICT-beveiliging kunt u vertrouwen op een stabiele en veilige ICT-infrastructuur.

Wij nemen graag de zorg voor uw ICT-security uit handen. Bel ons voor meer informatie.ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.