Het nieuwe bellen
Met Hosted Voip belt u voordelig via internet. Geen dure aanschaf en onderhoud van een telefooncentrale, maar bellen op iedere locatie met een internetverbinding. Flexibel, tegen een vast bedrag per toestel per maand. Niet alleen biedt het veel mogelijkheden, uw organisatie is beter bereikbaar, u heeft 24/7 maximale betrouwbaarheid.

Steentjes ICT adviseert u graag over Hosted Voip.  Als uw ICT- en telecompartner geven we u niet alleen inzicht in de mogelijkheden en voordelen van Hosted Voip voor uw bedrijf, we zorgen ook voor de realisatie en ondersteuning van uw telefonie-oplossing.

t48g

Direct uitbreiden of inkrimpen
Hosted Telefonie is flexibel. De telefooncentrale groeit en krimpt met uw bedrijf mee. Over- en ondercapaciteit spelen niet langer een rol in uw telefonie-omgeving. Betaal alleen wat u daadwerkelijk gebruikt!

 

Nooit meer een belangrijk gesprek missen
U mist nooit meer dat ene belangrijke gesprek, omdat u overal bereikbaar bent op één telefoonnummer en de telefooncentrale in de Cloud altijd online is. Lokale kabelbreuk of stroomuitval hebben geen impact op uw bereikbaarheid.

Betalen voor wat u daadwerkelijk gebruikt
Voor Hosted Telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker, per maand. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, waardoor uw kosten transparant zijn en u nooit met onverwachte rekeningen wordt geconfronteerd.

Uiterst betrouwbaar
Hosted Telefonie platformen zijn geografisch verspreid en dubbel uitgevoerd. U communiceert altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN.

 

Eén aanspreekpunt
Met Hosted Telefonie heeft u nog maar één aanspreekpunt en één factuur. Geen operationele zorgen, en altijd de nieuwste functies omdat het platform continue voor u up-to-date wordt gehouden.

Geïnteresseerd in Hosted Telefonie? We maken graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.