Zoekt u een nieuwe ICT-partner voor onderhoud en beheer? Voorziet u problemen met uw ICT door groei? Heeft u verouderde hardware of denkt u dat uw netwerk efficiënter en goedkoper kan? Dan kunt u overwegen om over te stappen naar een andere ICT-partner. Steentjes ICT in Lichtenvoorde heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van de complete kantoorautomatisering voor organisaties, van één tot honderden werkplekken.

Tijdwinst en kostenbesparing
Wilt u tijdwinst, kostenbesparing en een voorsprong op uw collega-bedrijven? Steentjes ICT zorgt ervoor dat ICT u rendement oplevert. Met betrouwbare en veilige oplossingen op maat. Wilt u ook hiervan profiteren? Zoek niet verder en bel vrijblijvend met Pieter Steentjes of Marnix Ankoné en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.