Aanpassen op veranderingen
Gaat uw bedrijf uitbreiden of verhuizen? Heeft u te maken met een overname of samenwerking? Dit zijn momenten dat u inventariseert of uw ICT-omgeving nog voldoet aan de nieuwe situatie. Een ICT-omgeving groeit immers mee met uw bedrijf. Het kan zijn dat u extra werkplekken wilt realiseren of dat de infrastructuur moet worden uitgerold op nieuwe afdelingen of vestigingen. Samen met u brengt Steentjes ICT in kaart wat de benodigde apparatuur en middelen zijn. Door onze jarenlange ervaring met bedrijven van verschillende groottes kunt u de gehele verhuizing of uitbreiding aan ons overlaten. Wij regelen alles voor u zodat u zich kunt focussen op de groei en ontwikkeling van uw bedrijf!

Advies voor uw ICT-omgeving
Benieuwd hoe wij de infrastructuur (beter) kunnen maken? Wij houden u graag in bedrijf en laten uw uitbreiding of verhuizing vlekkeloos verlopen. Schakel onze ICT-expertise in voor ondersteuning bij het nemen van uw automatiseringsbeslissingen. Samen zetten we in op een optimale bedrijfscontinuïteit en een zorgeloze ICT-omgeving. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meerdere locaties met elkaar verbinden? Wij helpen u aan een stabiele verbinding.
  • Huidige ICT apparatuur nog goed genoeg?
  • Moet ik software licenties uitbreiden?
  • vragen over uitbreiding? Bel ons!
Downloads
Hours Working
Lines Written


ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.