Zijn uw gegevens goed beschermt bij calamiteiten?

Met een back-up hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bestanden. Deze staan altijd veilig opgeslagen en hier heeft u geen omkijken naar!
Wij maken bijvoorbeeld back-ups van fysieke, maar ook van virtuele servers. Dit omvangt niet alleen de bestanden, maar ook het complete OS. Dit doen wij met behulp van Acronis, een programma dat ontwikkelt is om goed, snel en zonder downtime back-ups te maken. Zo kunt u er vanuit gaan dat uw data ten alle tijden beschikbaar is.

Door elke nacht verbinding te maken met een backup-server die in het datacenter staat worden al uw gegevens automatisch overgezet naar een externe backup-server.

Op deze manier heeft u dus altijd een back-up van uw bestanden en is deze veilig buiten uw bedrijfspand opgeslagen. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of uw backup gelukt is of niet, u hoeft geen tapes aan te schaffen of meer te wisselen en ook de bezorgdheid of uw data veilig op een externe locatie is opgeslagen is niet meer nodig.

Steentjes ICT zorgt voor de installatie en het beheer van uw back-up. Zo kunt u zich volledig richten op uw andere taken. Ons team staat altijd voor u klaar, dus mocht er zich toch een probleem voordoen,
helpen wij u graag!ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.