Uw bedrijfsvoering is het uitgangspunt van de dienstverlening van Steentjes ICT in Lichtenvoorde. Wij zijn altijd op zoek naar het vergroten van de continuïteit, effectiviteit en efficiëntie van uw onderneming en het realiseren van kostenreductie. Sinds 2007 bewijzen wij dat we een betrouwbare ICT-partner voor het mkb zijn in de regio Achterhoek en de Liemers. We verzorgen het hele scala aan ICT -dienstverlening; van het leveren van de hardware, support en beheer tot snelle netwerkverbindingen, veilig werken in de cloud en telefonie-oplossingen.

Betrouwbare en professionele maatwerkoplossing
Met Steentjes ICT geeft u de zorg voor uw ICT-omgeving uit handen. Wij denken met u mee en richten de diensten in zodat u ermee kunt werken. Met altijd een maatwerkoplossing waar u achter staat. We werken professioneel en zijn bekend met bestaande en de nieuwste technieken. En heeft u een probleem of vraag? Eén telefoontje en het is in kort tijd geregeld. Onze kwaliteit en service zijn optimaal en snel.

Onze aanpak maakt het verschil
Het kleine, vakkundige team van Steentjes ICT staat voor gemak, korte lijnen, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Bij Steentjes ICT heeft u niet te maken met een helpdesk waar meerdere personen u helpen en u uw verhaal een aantal keer moet vertellen. U heeft een vast aanspreekpunt die uw bedrijf kent. Door onze persoonlijke aanpak en snelle service zorgen we voor een ICT-omgeving die werkt. Altijd en overal. Tegen een heldere en scherpe prijs!

U kunt bij ons rekenen op:

  • ICT-oplossingen op maat die passen bij uw wensen en uw bedrijf
  • Snelle service
  • Heldere afspraken
  • Een aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Merkonafhankelijk leverancier

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Steentjes ICT voor uw bedrijf? We schuiven graag een keer bij u aan tafel om over uw wensen te praten. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.ICT-oplossingen voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers

U zoekt een expert op het gebied van automatisering. Eén die ICT-oplossingen heeft voor het mkb in de regio Achterhoek en de Liemers. Steentjes ICT heeft oog voor kosten en rendement en zoekt samen met u naar de beste oplossing in uw situatie. Wat zijn uw wensen en voorkeuren? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.