Cookies, door te klikken op 'Accepteren' stemt u in met het gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Hero afbeelding | Overleg voor tv scherm

Alles voor een goed ingerichte ICT-omgeving

Sta jij voor de uitdagingen van thuiswerken met haperende internetverbindingen en potentiële datalekken? Een doordachte ICT-omgeving is de sleutel tot zorgeloos werken. Ontdek hoe investeren in de juiste technologie en regelmatige evaluaties van je IT-infrastructuur je bedrijf naar succes op lange termijn leiden.

Scroll down

Je wil een dag thuiswerken, maar je internet blijft maar haperen. Je hebt een belafspraak ingepland met een klant en de verbinding valt continu weg.  Of nog erger: terwijl je aan het werk bent blijkt er een datalek te zijn, waardoor alle informatie van jouw klanten open en bloot op tafel komt te liggen. Stuk voor stuk uitdagingen en problemen waar jij je geen zorgen over wil hoeven maken. 

Een goed ingerichte ICT-omgeving is essentieel om deze uitdagingen te voorkomen en om iedereen op de werkvloer een  fijne werkdag te bezorgen. Investeren in de juiste technologie en het regelmatig evalueren en updaten van de IT-infrastructuur van jouw bedrijf, zijn belangrijk voor succes op lange termijn én voor de groei van jouw bedrijf.

Stap over naar een
moderne werkplek

Maak kennis met de moderne werkplek: een alles-in-één oplossing voor groeiende organisaties die streven naar veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit. Werk samen in de cloud, waarbij onze oplossing zich aanpast aan jouw behoeften en groei, zodat je overal en altijd productief kunt zijn.

Inventarisatie en advies

Tijdens de eerste stap analyseren onze experts jouw huidige IT-omgeving om specifieke behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan ontvang je een advies over de beste oplossingen en pakketten die aansluiten bij jouw organisatie.

Implementatie van de moderne werkplek test

Nadat je akkoord bent met het voorstel, gaan we over tot de implementatie van de moderne werkplek. Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een vlekkeloze installatie en configuratie van de benodigde software en beveiligingsfuncties, zodat je snel operationeel bent.

Maatwerk en personalisatie

Elke organisatie heeft unieke wensen en eisen voor de moderne werkplek. We leveren maatwerk door oplossingen aan te passen naar jouw behoeften, inclusief gebruikersrechten, instellingen en workflows.

Training en ondersteuning

Een succesvolle moderne werkplek vergt organisatiebrede adoptie. We bieden uitgebreide training en support voor optimale systeemgebruik. Ons supportteam staat klaar voor snelle hulp, zodat je zorgeloos kunt werken.

75%

van het personeel werkt minstens één dag per week vanuit huis.

85%

van de bedrijven gebruikt online samenwerkingstools voor teamprojecten.

95%

van bedrijven met tweefactorauthenticatie ziet een vermindering in gegevensinbreuken

100%

van de bedrijven die routinetaken automatiseren, ervaren een productiviteitsstijging.

Ontdek waarom Steentjes ICT een slimme keuze is

Korte lijntjes
Bij ons heb je een vast aanspreekpunt.
Oplossingsgericht
Voor ieder bedrijf een persoonlijke aanpak.
Strategische ICT-partner
Met een team van 15 IT-experts