Cookies, door te klikken op 'Accepteren' stemt u in met het gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Hero afbeelding | stekker

Security

Als jouw systeem open staat voor een hacker, komt je hele bedrijfsproces tot stilstand. Een goede beveiliging is dan ook essentieel om jouw bedrijf goed te laten draaien. Of het nu gaat om het beschermen van gevoelige gegevens, het voorkomen van cyberaanvallen of het waarborgen van de privacy van jouw klanten. Met een goede beveiliging ga je ongewenste activiteiten op je netwerk tegen en verlies je niet op productiviteit.

Scroll down

Bescherming tegen digitale bedreigingen

Onze anti-virusbeveiliging biedt een krachtige verdediging tegen schadelijke software. Van het detecteren van malware tot het blokkeren van phishing-aanvallen, wij zorgen ervoor dat jouw systemen veilig blijven en bedrijfsgegevens worden beschermd.

ENDpoint security

Moderne ENDpoint security gaat verder dan traditionele virusscanners. Het beschermt jouw laptops en apparaten tegen geavanceerde bedreigingen, zoals ransomware. Wij zorgen voor een veilige digitale werkomgeving, zelfs wanneer medewerkers online activiteiten ondernemen die risico's met zich meebrengen. Download jij of een van je collega’s een online bestand dat risico’s met zich meebrengt? Dan wordt deze direct geblokkeerd.

Toegang van netwerken

Binnen ENDpoint beveiliging vind je ook firewalling. Een firewall biedt niet alleen bescherming tegen externe bedreigingen, maar regelt ook de interne netwerktoegang. Van gastnetwerken tot bedrijfsnetwerken. We zorgen ervoor dat alleen geautoriseerd verkeer de juiste rechten heeft, waardoor de kans op ongewenste activiteiten wordt verkleind.

Voorkom phishing en malware

Een essentieel onderdeel van ENDpoint security is de controle van linkjes in e-mails. Verdachte links worden direct herkend en geblokkeerd, waardoor de kans op dataverlies en cryptolockers aanzienlijk wordt verminderd.

Man werken achter computer
Man werken achter computer

Het belang van een goede back-up

Een belangrijk onderdeel van onze security-oplossingen is het beheren van back-ups. Met een back-up zorg je ervoor dat bedrijfsgegevens veilig zijn. In geval van een datalek of aanval wordt een back-up gebruikt om verloren gegevens te herstellen. Hierdoor verlies je niet aan productiviteit, iedereen kan zijn werkzaamheden snel weer hervatten.

Voorkom stilstand, zorg voor een goede beveiliging

Een goede beveiliging draagt niet alleen bij aan het voorkomen van dataverlies, het bevordert ook de mate van productiviteit. Een veilig systeem betekent een ononderbroken bedrijfsproces, zonder de dreiging van hackers die productiviteit tot stilstand brengen.

Welke beveiliging is er nodig voor jouw bedrijf?

Beveilig jouw bedrijf tegen de toenemende dreigingen van vandaag met goede security. Van het beschermen van gevoelige gegevens, voorkomen van cyberaanvallen tot het waarborgen van de privacy van jouw klanten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen beschermen tegen cyberdreigingen.

Veelgestelde vragen

No items found.