Cookies, door te klikken op 'Accepteren' stemt u in met het gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Man werken achter computer

Op naar een veilige, zorgeloze en digitale samenwerking

Prettig werken, en dat ook nog eens op een efficiënte manier. Rust in je hoofd, omdat je weet dat het bedrijfsrisico op IT-gebied afgedekt is. Op een goede wijze. Want veilig en efficiënt werken, dat wil iedereen!

De digitale werkplek: veiligheid en samenwerking met Steentjes ICT

Onze missie is het streven naar een moderne werkplek waar een veilige, zorgeloze en digitale samenwerking centraal staat. Dit doen we met Steentjes ICT door het aanbieden van innovatieve ICT-oplossingen op het gebied van clouddiensten, beveiliging, netwerkbeheer en (zakelijke) telefonie.

De techniek naar gebruikelijke taal veranderen

We zijn bekend met bestaande en de nieuwste technieken. Staan nooit stil en zijn altijd op zoek naar het vergroten van de continuïteit, effectiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf. Met onze ruime ervaring bewijzen we al sinds 2007 dat we een betrouwbare ICT-partner zijn voor het MKB.

Overleg aan tafel met klant

Onze werkwijze

Jij wil overal en altijd veilig kunnen werken. Wij helpen je daar graag bij. Hierbij vinden we een persoonlijke aanpak ontzettend belangrijk. Benieuwd hoe wij te werk gaan? We nemen je graag mee in ons proces.

Van het eerste contact tot een veilige en efficiënte werkplek

Wil je graag een fijne werkplek creëren voor jouw medewerkers, of ze nu op kantoor werken, thuis of op locatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0544 - 724 190. Marnix of Pieter staat je dan graag te woord. Zij luisteren naar jouw vraag en maken een passend voorstel, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

We nemen je mee in alle stappen

Kies je voor ICT-oplossingen of een compleet pakket voor de moderne werkplek? Wat jouw wensen of behoeften ook zijn, wij zorgen dat je een goed en uitgedacht voorstel ontvangt in de mailbox. Als je akkoord bent met het voorstel, zorgen wij ervoor dat de materialen besteld worden en maken we een planning om het traject goed te laten verlopen. We nemen je mee in alle stappen en zorgen altijd dat er één contactpersoon is die al jouw vragen kan beantwoorden.

Benieuwd wie jou moderne werkplek verzorgt?

Julian
Support
Bart
Netwerk beheer
Ingrid
Hoofd Support  
Marnix
Eigenaar
Twan
Systeem beheer
Matthijs
CTO
Cor
Development
Pieter
Eigenaar
Kay
Systeem beheer

Ontdek jouw toekomst bij Steentjes ICT

Verken onze actuele vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische team. Leer meer over onze bedrijfscultuur en de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen Steentjes ICT.