Cookies, door te klikken op 'Accepteren' stemt u in met het gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Hero afbeelding | Telefoon

Connectivity & netwerkbeheer

Wat als je een (halve) dag niet op internet kan op jouw werkdag? Welke taken kun je nog oppakken? Dan wordt pas duidelijk hoe belangrijk het is om een goed ICT-netwerk te hebben voor jouw organisatie. Of je nu op zoek bent naar een vaste of tijdelijke aansluiting, worstelt met mobiele verbindingen of veilige communicatie tussen verschillende locaties nodig hebt. Wij regelen een veilige verbinding, zodat jij lekker aan het werk kan!

Scroll down

Altijd verbonden

Of het nu gaat om vaste of tijdelijke aansluiting om te kunnen werken, een mobiele verbinding of veilige communicatie middels VPN. Heb je geen internet, dan kun je niet samenwerken. Connectivity staat voor de uitwisseling van gegevens van computers, systemen, apparaten of netwerken die met elkaar verbonden zijn. Dit is essentieel voor moderne ICT-oplossingen. Denk hierbij aan cloud computing, internet en samenwerkingstools.

Werken achter computer
Stekker

Een goed netwerkbeheer

Voordat we aan de slag gaan met jouw connectivity is het belangrijk dat het netwerkbeheer goed staat. Maar ook daarbij kunnen wij je helpen. Wij verzorgen de volledige inrichting en faciliteren het beheer van jouw netwerk. Door middel van routers, firewalls, switches en access points ben je van A tot Z voorzien van een veilig en betrouwbaar netwerk. 

Goed ICT netwerkbeheer zorgt ervoor dat jouw netwerk altijd verbonden is met het internet. Als het dan toch een keer mis gaat is het fijn om te weten dat er een team specialisten voor je klaar zit om te helpen.

Ben je op zoek naar een veilig en efficiënt netwerk?

Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij helpen met het volledige pakket, waardoor jij altijd beschikt over een goed en veilig netwerk en jouw bedrijf altijd online en operationeel is. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

No items found.